top of page
Bilde kontor.jpg

Velkomme til Vi i Terapi

Hei, så hyggelig at du tar en titt innom.

 

Siden du er her går jeg ut fra at du ikke har det så lett for tiden og trenger noen å snakke med?

 

Jeg heter Maria og fokuset mitt som terapeut er relasjonen som oppstår mellom deg og meg i terapirommet, altså hvem vi blir  sammen. Min fremgangsmåte er helhetlig arbeid med kropp, tanker og følelser og slik  utforske de forskjellige temaene som dukker opp her og nå, finne ut hvordan jeg på best mulig måte kan støtte deg på din reise og gjøre deg oppmerksom på din opplevelse av situasjonen du er i. 

Opprinngelig er jeg fra Chile og kom til Norge i 1987. Min oppvekst vil jeg beskrive som fargerik og kanskje noe litt utenom det "vanlige", disse erfaringene har gitt meg evnen til å lese og se de rundt meg fra et medmenneskelig ståsted.

Nå er jeg på siste året i utdanningen ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI) og er medlem av Norsk Gestalt Forening (NGF) som betyr at jeg er pliktet til å oppsøke faglig oppdatering og veiledning, i tillegg til å følge etiske retningslinjer. Ved siden av praksisen jobber jeg med økonomi i et internasjonalt eiendomsselskap. 

Jeg tilbyr samtaleterapi ved fysisk oppmøte i hyggelig lokaler i Sporveisgata 29 på Majorstuen. Vi kan også benytte oss av Zoom, walk and talk eller kafé. Du trenger heller ikke henvisning.

Bilde Maria.jpg
bottom of page